Beroepsfierheid en relatie Politie & Burgers

#fier - groupe

De Geïntegreerde Politie wil mensen centraal stellen en nodigde haar medewerkers daarom uit om over hun beroepsfierheid te vertellen aan de hand van een korte getuigenis of drie trefwoorden.

Het project ‘Beroepsfierheid en relaties tussen politie en burgers’ sluit aan bij andere bestaande projecten, zoals de campagne ‘wederzijds respect’ op initiatief van de minister van Binnenlandse Zaken, Institutionele Hervormingen en Democratische Vernieuwing. Deze heeft onder meer tot doel de burgers beter (opnieuw) vertrouwd te maken met de veiligheidsberoepen, waaronder de politie. Want "wie elkaar (beter) kent, elkaar meer respecteert".

Op 7 december 2023 zal in Brussel de Dag van de Geïntegreerde Politie tussen traditie en innovatie #fier worden georganiseerd, waarbij dialoog met de burgers en beroepsfierheid onder de aandacht worden gebracht.

De Dag van de Geïntegreerde Politie tussen traditie en innovatie #fier | Portaal

#fier #politie #ambassadeur #relatie #communicatie #burger

MICHEL

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week heeft Michel, korpschef van de politiezone Brussel HOOFDSTAD Elsene en vicevoorzitter Brussels Gewest van de Vaste Commissie van de Lokale Politie, het in een video over beroepsfierheid en het belang van wederzijds respect, ten dienste van de collega's en de samenleving.  

Linkedin

 

JEREMY

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Jérémy aan het woord, hoofdinspecteur belast met de coördinatie van de rekrutering voor Brussel en Waals-Brabant binnen het team Rekrutering en Selectie van de Federale Politie, ten dienste van de collega's en de samenleving.

Linkedin

 

MICHAEL

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week Laten we Michaël aan het woord, korpschef in de politiezone Montgomery (Monty), ten dienste van de collega's en de samenleving.  

Linkedin

DAVID

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we David aan het woord, hoofdinspecteur bij de politiezone Brussel HOOFDSTAD Elsene, momenteel in opleiding om commissaris van politie te worden, ten dienste van de collega's en de samenleving. 

Linkedin

ANNE

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Anne aan het woord, communicatieconsulent bij de politiezone Leuven, ten dienste van de collega's en de samenleving.  

Linkedin

STEVE

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Steve aan het woord, eerste wijkinspecteur van de politiezone Nivelles-Genappe, ten dienste van de collega's en de samenleving.    

Linkedin

MAGALI

Magali is een trots lid van de politie. Ze begon haar carrière in 1999 als inspecteur en werd vervolgens hoofdinspecteur voordat ze commissaris werd. Ze is nu operationeel directeur van de Lokale politiezone van Moeskroen, ten dienste van de collega’s en van de maatschappij.

Linkedin

Didier

DIDIER

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Deze week laten we Didier aan het woord, commissaris bij de Directie van de internationale politiesamenwerking (CGI), ten dienste van de collega's en de samenleving. 

Linkedin

MELODIE

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Mélodie aan het woord, commissaris bij de dienst Beleid en Ontwikkeling van de politiezone Bernissart-Perulwez, ten dienste van de collega's en de samenleving. 

Linkedin

Mélodie

ROXANE

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Roxane aan het woord, eerste adviseur bij de Algemene directie bestuurlijke politie van de Federale Politie, ten dienste van de collega's en de samenleving.

Linkedin

 

MAARTEN

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Maarten aan het woord, assistent bij het zonale informatiekruispunt van de politiezone Montgomery, ten dienste van de collega's en de samenleving.  

Linkedin

Pascal Screening

PASCAL

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Pascal aan het woord, commissaris en sectiechef van de dienst Screening/Clearance van de Federale Politie, ten dienste van de collega's en de samenleving. 

Linkedin

 

MARTIN

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Martin aan het woord, hoofdinspecteur aan het onthaal van de politiezone Montgomery, ten dienste van de collega's en de samenleving.  

Linkedin

Martin

FREDERIC

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Frédéric aan het woord, eerste commissaris en beleidsadviseur bij de Federale Gerechtelijke Politie van het arrondissement Namen, ten dienste van de collega's en de samenleving.  

Linkedin

GERALDINE

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Géraldine aan het woord, directrice van de communicatie van de Federale Politie, ten dienste van de collega's en de samenleving.  

Linkedin

TEOMAN

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week stellen we jullie Teoman voor, hoofdinspecteur en coördinator van de permanenties in interventie bij de politiezone Lanaken/Maasmechelen (LAMA), ten dienste van de collega's en de samenleving.

Linkedin

VIC

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Vic aan het woord, opleider bij het opleidingscentrum in West-Vlaanderen, ten dienste van de collega's en de samenleving. 

Linkedin

WIDAD

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Widad aan het woord, eerste adviseur, kabinetschef van de directeur-coördinator, ten dienste van de collega's en de samenleving. 

Linkedin

ANDREA

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Andrea aan het woord, agent van politie bij de fietsbrigade van de politiezone Brussel HOOFDSTAD Elsene, ten dienste van de collega's en de samenleving.    

Linkedin

HANS

Al je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Hans aan het woord, in het kader van een internationale opdracht voor meerdere maanden gedetacheerd van de politiezone Gent naar de Directie van de internationale politiesamenwerking, ten dienste van de collega's en de samenleving.   

Linkedin

PATRICK

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Patrick aan het woord, korpschef van de politiezone van Dendermonde, ten dienste van de collega's en de samenleving.

Linkedin

Vincent DCA Liège

VINCENT

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week is het woord aan Vincent, eerste hoofdinspecteur, adjunct-sectiechef bij de SICAD (centrum voor het beheer van operationele informatie) van de Coördinatie- en steundirectie van het arrondissement Luik, ten dienste van de collega's en de samenleving.

Linkedin

NATHALIE

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week laten we Nathalie aan het woord. Zij is inspecteur en hondengeleidster bij de dienst Nabijheid van de politiezone Brussel-Noord (BruNo), ten dienste van de collega's en de samenleving.

Linkedin

EMELIEN

Als je fier bent deel uit te maken van een organisatie kan je je job met passie en overtuiging doen. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Deze week vertelt Emelien, laborante bij de Federale Gerechtelijke Politie van Oost-Vlaanderen, over haar werk ten dienste van de collega's en de samenleving.

Linkedin

SAMUEL

Beroepsfierheid in een organisatie zorgt ervoor dat medewerkers hun job met passie en overtuiging uitvoeren. Dit is meer dan ooit het geval bij de Geïntegreerde Politie. Wekelijks zullen we hier het getuigenis van een college publiceren. Samuel, inspecteur bij de verkeersdienst van de Lokale politiezone Germinalt en opleider "geweldbeheersing", een van de initiatiefnemers van het project, is de eerste die zich uitspreekt.

Linkedin