Diefstal in een KRUIDVAT winkel te Zaventem

Verspreiding op vraag van het parket van Halle-Vilvoorde
Locatie
Zaventem
Datum

Op zaterdag 8 juli 2017 tussen 11u40 en 11u45 werden er meerdere cosmeticaproducten gestolen in het Kruidvat in de Jozef Van Damstraat in Zaventem. Het merendeel van de gestolen goederen zijn producten van het merk L’Oréal en de totale buit bedraagt bijna 1.400 Euro.

De eerste dader betreedt de winkel en heeft een papieren zak bij. Iets later komt ook een tweede dader de winkel binnen. Zij halen meerdere producten uit de rekken, steken deze in de papieren zak en verlaten de winkel. Het alarm gaat niet af.

De eerste dader is tussen de 40 en 50 jaar oud, normaal gebouwd en kalig. Hij draagt die dag een grijze polo met een zonnebril eraan, een donkere bermuda en sandalen van het type “flip-flops”. Hij heeft de papieren zak met een logo erop in zijn handen.

De tweede dader is tussen de 25 en 35 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en heeft zwart haar en een stoppelbaard. Hij draagt een zwarte polo met het logo van Emporio Armani op de linkermouw, een donkerblauwe bermuda en sandalen van het type “instekers”.