Diefstal met braak in Eeklo

Breitet sich auf Nachfrage het Parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent
Platz
Eeklo
Datum

In de nacht van 26 op 27 december 2018 werd een inbraak gepleegd in de winkel “Loods 3” gelegen in de Leopoldlaan 88 in Eeklo.

Omstreeks 00.58 uur kwam een eerste dader binnen via een opengebroken raam. Hij deed onmiddellijk de electriciteitskast open en trok de bedrading los in de veronderstelling het alarmsysteem onklaar te maken.
De dader kroop na zijn verkenning opnieuw door het raam naar buiten.
Bijna een uur later, omstreeks 01.53 uur, kwam de dader terug met een kompaan. Ze doorzochten de ganse winkel maar zijn uiteindelijk met een kleine buit vertrokken.

Beschrijving van de daders :

Dader 1 met ringbaard : Een jonge man met een verzorgde baard en snor en een donkere zware bril. Hij heeft donker haar en droeg een donsjas en sportschoenen met zwart vooraan en wit achteraan. Hij heeft een klein zaklampje in zijn mond. Hij had een Nike rugzak bij met het opschrift Just Do It. Deze dader kan gelinkt worden met de feiten in Beersel op 08/02/19

Dader 2 : Deze man is ouder dan zijn kompaan. Hij droeg een zwarte jas met kap, met een witte streep op de rug en zakken met ritsen. Hij droeg ook een bleke broek, zwarte schoenen en bleke handschoenen.