2 overvallen op een krantenwinkel door vermoedelijk dezelfde dader in Schoten

Breitet sich auf Nachfrage de onderzoeksrechter en het parket van Antwerpen

Op dinsdag 28 november 2017 rond 17.00 uur werd de krantenwinkel DEUZELD in de Boekenborglei in SHOTEN overvallen door 1 dader.

De dader gijzelde een aanwezige klant met een mes en zette zo de uitbater onder druk om het de inhoud van de kassa te geven. De uitbater kon echter het alarm activeren waardoor de dader op de vlucht sloeg.

Op vrijdag 8 december 2017 om 11.15 uur kwam vermoedelijk diezelfde dader opnieuw met een mes de winkel binnen om de uitbater te overvallen. Deze keer kon hij aan de haal gaan met 400 Euro.

 

De dader was een jongeman en ongeveer 1m70 groot. Hij was mager gebouwd, had bruine ogen en een getaande huidskleur. Hij sprak Nederlands met een Marokkaans accent.

Tijdens de eerste overval was de dader gekleed in het zwart. Zijn donkere hoodie met kap had twee witte koordjes. Hij droeg ook een zwarte must en zwarte handschoenen.

 

Bij de tweede overval droeg hij ook donkere kledij en opnieuw een donkere pull of vest met kap en twee witte koordjes. Verder droeg hij een blauwe jeans, een blauwe fleece sjaal, een donkerblauwe of zwarte Nike muts en donkere Nike schoenen.