Gewapende overval op een Carrefour Express in Aalst

Breitet sich auf Nachfrage het parket van Oost-Vlaanderen,afdeling Dendermonde
Platz
Aalst
Datum

Op vrijdag 29 december 2017 werd omstreeks 19.35 uur de Carrefour Express overvallen in de Gentsestraat in Aalst. Een gewapende en gemaskerde man kwam de winkel binnen en bedreigde onmiddellijk de winkelbediende die achter de kassa stond.

 

De dader riep tegen haar in het Nederlands “kassa leegmaken, neem een zak en gooi het geld erin”. Het slachtoffer deed wat haar geëist werd. De dader trok de zak uit de handen van de winkelbediende en liep weg in de richting van het centrum van Aalst.

De dader is relatief klein, zo’n 1m65 – 1m70 lang en is zwaar gebouwd. Hij heeft een lichtbruine huid en zware donkere wenkbrauwen. Hij droeg een bivakmuts, handschoenen, een zwarte jas en bleke schoenen. Voor hij zijn bivakmuts opzette is te zien dat hij zwart haar heeft dat lichtjes gebekt is.

Opvallend zijn de schoenen van de dader : het is winter en hij draagt bleke docksides met een witte streep over de lengte Volgens de getuige sprak de dader met een zachte stem en liep lichtjes voorover gebogen (liep niet soepel)
Het vuurwapen dat de dader heeft gebruikt had een opvallend lange loop