Inbraak in een woning in Kraainem

Breitet sich auf Nachfrage het parket van Halle-Vilvoorde
Platz
Kraainem
Datum

Op maandag 5 maart 2018 rond 13u30 werd er ingebroken in een woning in de Esdoornhof in KRAAINEM. Er werden juwelen gestolen met veel emotionele waarde zoals twee trouwringen, een armband en twee polshorloges.
 

Twee jonge mannen wandelden op en af in de straat om de buurt te verkennen en braken dan in via de achterdeur van de woning. De bewakingscamera van een aanpalende woning kon de verdachten filmen.

Beschrijving van de verdachten :

Verdachte 1 is tussen de 18 en 20 jaar en heeft een getaande huidskleur en kort zwart haar. Hij droeg die dag een zwarte winterjas, een lichtgrijze trui met kap, een zwarte jeans en zwarte baskets met witte zolen en met een felblauw logo van het merk NIKE. Hij droeg eveneens een donkerblauwe rugzak met lichtblauwe afwerking.

Verdachte 2 is ook tussen de 18 en 20 jaar oud. Hij heeft een donkerbruine huidskleur en korte zwarte dreadlocks met daarin enkele lichtbruine lokken. Hij droeg die dag een donkerblauwe donsjas met kap, een donkerblauwe joggingsbroek van NIKE en zwarte baskets met felrode zolen. Hij had die dag ook een donkere rugzak en een zwart schoudertasje bij zich.